Familierecht.

Familierecht advocaat gevestigd in Sittard.Familierecht is een persoonlijk en vaak met veel emoties gepaard gaand vakgebied. Persoonlijke problemen en familiekwesties lost u waarschijnlijk liever binnenskamers op, zonder tussenkomst van derden. Helaas is dit niet (meer) altijd mogelijk. Bijvoorbeeld omdat u er samen niet uitkomt, de consequenties niet langer kunnen worden overzien of de belangen te groot zijn, waardoor juridische bijstand onmisbaar is geworden.

De stap zetten naar een juridisch adviseur kan een opluchting en een lastenverlichting zijn. Een juridisch adviseur die beschikt over actuele kennis van zaken en oog heeft voor de persoonlijke, emotionele kant van de zaak is dan prettige gesprekspartner. Oprechte interesse maakt het voor u gemakkelijker om relevante vertrouwelijke details ter sprake te brengen. Mr. Cohen begeleidt u bij een echtscheiding, maar bijvoorbeeld ook bij een erfrechtkwestie of een geschil over kinderen of ouderschap.

Uiteraard kan het in het geval van een echtscheiding prettiger dit zonder tussenkomst van een rechter te regelen. In dat geval is er sprake van scheidingsbemiddeling oftewel mediation. Wilt u meer weten over mediation en de rol van onze advocaten hierbij klik dan hier.

.
Copyright Ron Cohen advocatuur    Telefoon 0463030038     Fax: 0464007582      Email : info@cohenadvocaat.nl